Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

De eerstvolgende mogelijkheid om je bij het SKA aan te sluiten is naar alle waarschijnlijkheid pas in september 2017. Dan worden open repetities gehouden, waarbij je kunt meezingen en ervaren hoe leuk het SKA is. Je kunt je het hele jaar (ook nu al) voor de open repetities aanmelden bij de secretaris via secretaris@studentenkooramsterdam.nl. Je komt dan op de lijst. Na de open repetities volgt een auditiemoment (of twee). Meer informatie daarover volgt dan ook.

Het SKA repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de muziekzaal van CREA. Na afloop gaan we gezellig borrelen in een café in de buurt. Omdat je pas écht mooie harmonieën krijgt als je zoveel mogelijk samen zingt, is het de bedoeling dat je thuis oefent en altijd aanwezig bent (tenzij je natuurlijk een geldige reden hebt). Daarnaast hebben we per project een (verplicht) koorweekend. Ook zijn er geregeld leuke feestjes, zoals de kersttruienborrel en het jaarlijkse gala (Skala).

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 153 euro voor voltijdstudenten, 225 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 300 euro voor alle anderen (onder voorbehoud voor 2017-2018).