Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Meezingen met het leukste koor van Nederland

Wil je bij het SKA zingen? Dat kan!

Elk jaar gooien we begin september twee woensdagavonden onze deuren open voor de open repetities. Is het SKA wat voor jou? Dan kun je je daar meteen aanmelden voor de audities. Voor 2018-2019 hebben we inmiddels genoeg leden, maar in september 2019 ben je weer hartstikke welkom. Houd de site of Facebook in de gaten voor meer informatie. Heb je voor die tijd vragen? Mail naar secretaris@studentenkooramsterdam.nl.

Het SKA repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de muziekzaal van CREA. Na afloop gaan we borrelen bij een café in de buurt. Omdat je pas écht mooie harmonieën krijgt als je zoveel mogelijk samen zingt, is het de bedoeling dat je thuis oefent en altijd aanwezig bent – tenzij je natuurlijk een geldige reden hebt. Daarnaast hebben we per project een (verplicht) koorweekend. Ook zijn er geregeld leuke feestjes, zoals de kersttruienborrel en het jaarlijkse gala (SKAla).

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 154 euro voor voltijdstudenten, 231 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 308 euro voor alle anderen. Houd er rekening mee dat we een extra bijdrage kunnen vragen voor bijvoorbeeld koorweekenden, partituren en tournee.