Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Meezingen met het leukste koor van Nederland

Word jij lid van het SKA? Schrijf je nu in!

De open repetities en audities voor cursusjaar 2022-2023 zijn al geweest: we kunnen er met een vol koor weer tegenaan! Helaas nemen we nu dus geen nieuwe zangers aan. Als je je via dit formulier aanmeldt, word je op de hoogte gehouden van nieuwe open repetities en auditie-data. Wil je op de hoogte gehouden worden van de concerten van het SKA? Meld je dan aan voor onze SKAfan-nieuwsbrief!

Wil je bij het SKA zingen vanaf september 2023? Dat kan!

Om lid te worden bij het SKA moet je een auditie doen, waarbij je een zelfgekozen stuk en wat zangoefeningen doet in bijzijn van de dirigent en leden van het bestuur. Voordat je je inschrijft voor een auditie raden wij het zeer aan om eerst langs te komen bij een open repetitie. De repetities van het SKA zijn dé perfecte manier om zelf te ervaren hoe geweldig het is om in een klassiek koor te zingen, kennis te maken met een heleboel leuke mensen en je eventueel meteen aan te melden voor de audities.

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 158 euro voor voltijdstudenten, 237 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 316 euro voor alle anderen. Houd er rekening mee dat we als het niet anders kan een extra bijdrage kunnen vragen voor bijvoorbeeld koorweekenden, partituren en tournee.

Bekijk ook onze Studenten Koor Amsterdam-pagina op studentwegwijzer voor informatie over onze vereniging.