Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Meezingen met het leukste koor van Nederland

Open repetities en audities in de zomer van 2022

zing-mee-met-het-ska

De open repetities  en audities voor dit jaar zijn helaas al geweest. Inschrijven voor het nieuwe jaar kan vanaf de zomer van 2022. Daarvoor kun je een mail sturen naar  secretaris@studentenkooramsterdam.nl. Houd deze pagina in de gaten voor de data van de nieuwe open repetities en audities.

Wil je in de tussentijd graag eens horen hoe het SKA klinkt? Kom dan naar onze concerten! Kijk op onze Concertagenda voor meer informatie.

Wil je bij het SKA zingen vanaf september 2022? Dat kan!

Om lid te worden bij het SKA moet je een auditie doen, waarbij je een zelfgekozen stuk en wat zangoefeningen doet in bijzijn van de dirigent en het bestuur. Voordat je je inschrijft voor een auditie raden wij het zeer aan om eerst langs te komen bij een open repetitie. De repetities van het SKA zijn dé perfecte manier om zelf te ervaren hoe geweldig het is om in een klassiek koor te zingen, kennis te maken met een heleboel leuke mensen en je eventueel meteen aan te melden voor de audities.

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 158 euro voor voltijdstudenten, 237 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 316 euro voor alle anderen. Houd er rekening mee dat we als het niet anders kan een extra bijdrage kunnen vragen voor bijvoorbeeld koorweekenden, partituren en tournee.

 

Bekijk ook onze Studenten Koor Amsterdam-pagina op studentwegwijzer voor informatie over onze vereniging.