Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Meezingen met het leukste koor van Nederland

Wil je bij het SKA zingen? Dat kan!
We zijn voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar zangers en zangeressen voor alle stemgroepen. Kom op 5 en 12 september om 19:45 naar onze open repetities in de muziekzaal van CREA. Zing deze twee woensdagavonden gezellig met ons mee en ontdek of het SKA iets voor jou is. Voor aanmelden voor de open repetities en vragen mail naar secretaris@studentenkooramsterdam.nl.

Wil je na de open repetities bij ons komen zingen, dan vragen we je op 15 september auditie te doen. Je hoeft geen geschoolde stem te hebben, maar noten kunnen lezen, muzikaal zijn en een goed gehoor hebben is een pré.

Het SKA repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de muziekzaal van CREA. Na afloop gaan we borrelen bij een café in de buurt. Omdat je pas écht mooie harmonieën krijgt als je zoveel mogelijk samen zingt, is het de bedoeling dat je thuis oefent en altijd aanwezig bent – tenzij je natuurlijk een geldige reden hebt. Daarnaast hebben we per project een (verplicht) koorweekend. Ook zijn er geregeld leuke feestjes, zoals de kersttruienborrel en het jaarlijkse gala (SKAla).

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 154 euro voor voltijdstudenten, 231 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 308 euro voor alle anderen. Houd er rekening mee dat we een extra bijdrage kunnen vragen voor bijvoorbeeld koorweekenden, partituren en tournee.