Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Meezingen met het leukste koor van Nederland

AUDITIES OP 18 EN 19 SEPTEMBER 2021

Wil je bij het SKA zingen? Dat kan!

Om lid te worden bij het SKA moet je een auditie doen, waarbij je een zelfgekozen stuk en wat zangoefeningen doet in bijzijn van de dirigent en het bestuur. Voordat je je inschrijft voor een auditie (daarover later meer) raden wij het zeer aan om eerst langs te komen bij een open repetitie. De repetities van het SKA zijn dé perfecte manier om zelf te ervaren hoe geweldig het is om in een klassiek koor te zingen, kennis te maken met een heleboel leuke mensen en je eventueel meteen aan te melden voor de audities.

De open repetities voor dit jaar zijn helaas al geweest. De audities vinden plaats op 18 en 19 september. Mocht je je daar alsnog voor willen inschrijven, mail dan naar secretaris@studentenkooramsterdam.nl. Dit kan tot en met donderdag 16 september.

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 158 euro voor voltijdstudenten, 237 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 316 euro voor alle anderen. Houd er rekening mee dat we als het niet anders kan een extra bijdrage kunnen vragen voor bijvoorbeeld koorweekenden, partituren en tournee.

Bekijk ook onze Studenten Koor Amsterdam-pagina op studentwegwijzer voor informatie over onze vereniging.