Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Binnenkort is er weer de mogelijkheid het SKA te komen versterken. We organiseren na de vakantie namelijk open repetities, op woensdag 6 en 13 september. Daarvoor kun je je aanmelden bij Dieks, de secretaris, via secretaris@studentenkooramsterdam.nl. Tijdens de open repetities zing je met ons mee en kun je ervaren hoe leuk het SKA is. Hierna volgen de audities.

Het SKA repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de muziekzaal van CREA. Na afloop gaan we borrelen in een café in de buurt. Omdat je pas écht mooie harmonieën krijgt als je zoveel mogelijk samen zingt, is het de bedoeling dat je thuis oefent en altijd aanwezig bent – tenzij je natuurlijk een geldige reden hebt. Daarnaast hebben we per project een (verplicht) koorweekend. Ook zijn er geregeld leuke feestjes, zoals de kersttruienborrel en het jaarlijkse gala (SKALA).

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 153 euro voor voltijdstudenten, 225 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 300 euro voor alle anderen (onder voorbehoud voor 2017-2018).