Studentenkoor Amsterdam SKA

Tournee

Jubileum 2017

Het SKA is jarig! Dat is het natuurlijk ieder jaar, maar dit jaar wordt het 30. Een kleine mijlpaal, een jubileum. Ouder dan de gemiddelde leeftijd van haar leden – voor het eerst wellicht. En tegelijkertijd nog net zo jong.

In de zomer van dit jaar gaat het SKA samen met het CREA Orkest op tournee. Op het programma staat een symfonische Bildungsreis naar het land waar de citroenen bloeien, naar de stad met de oudste universiteit van Europa, naar Bologna. Ook zal er een concert worden gegeven in Freising, Zuid Duitsland. Leden van orkest en koor dragen aan deze reis royaal bij uit eigen zak en er zijn fondsen aangevraagd, maar mocht u willen storten in de tournee-portemonnee en zo de zomer van het SKA extra zonnig maken, dan bent u daarvoor van harte uitgenodigd.

Over een kleine maand klopt de Belastingdienst weer op uw deur. Met een donatie aan het SKA ter ondersteuning van de tour maakt u uw aangifte makkelijker én leuker. Het Kan Wel Degelijk. Lieve luisteraar. Ontdooi uw winterse hart, smelt op de verrukkelijke voorjaarsklanken van het SKA en denk, met ons mee, aan de toekomst die zich deze zomer al aandient. Onze dank is oneindig.

Met grenzeloze muzikale groet, De Tourneecommissie


doneerknop