Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Meezingen met het leukste koor van Nederland

Word jij lid van het SKA?

De audities en open repetities van 2023-2024 zijn helaas al geweest. Door dit formulier in te vullen krijg je in augustus 2024 een mailtje zodra de data voor de open repetitie bekend zijn, gelieve hiervoor niet te mailen naar de Secretaris. Volgend jaar (na de zomer) zijn er weer open repetities waar je langs kunt komen om mee te zingen en te proeven van de sfeer.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de concerten van het SKA? Meld je dan aan voor onze SKAfan-nieuwsbrief!

Audities en contributie

Om lid te worden bij het SKA moet je een auditie doen, waarbij je een zelfgekozen stuk en wat zangoefeningen doet in bijzijn van de dirigent en leden van het bestuur. Voordat je je inschrijft voor een auditie raden wij het zeer aan om eerst langs te komen bij een open repetitie. De repetities van het SKA zijn dé perfecte manier om zelf te ervaren hoe geweldig het is om in een klassiek koor te zingen, kennis te maken met een heleboel leuke mensen en je eventueel meteen aan te melden voor de audities.

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 158 euro voor voltijdstudenten, 237 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 316 euro voor alle anderen. Houd er rekening mee dat we als het niet anders kan een extra bijdrage kunnen vragen voor bijvoorbeeld koorweekenden, partituren en tournee.

Bekijk ook onze Studenten Koor Amsterdam-pagina op studentwegwijzer voor informatie over onze vereniging.