Studentenkoor Amsterdam SKA

Meezingen

Meezingen met het leukste koor van Nederland

Wil je bij het SKA zingen? Dat kan!

Elk jaar gooien we begin september twee woensdagavonden onze deuren open voor de open repetities. Is het SKA wat voor jou? Dan kun je je daar meteen aanmelden voor de audities. Op 2 en 9 september 2020 ben je weer hartstikke welkom om een avond mee te zingen en alle SKA’ers wat beter te leren kennen.

Het SKA repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de muziekzaal van CREA. Na afloop gaan we borrelen bij een café in de buurt. Omdat je pas écht mooie harmonieën krijgt als je zoveel mogelijk samen zingt, is het de bedoeling dat je thuis oefent en altijd aanwezig bent – tenzij je natuurlijk een geldige reden hebt. Daarnaast hebben we per project een (verplicht) koorweekend. Ook zijn er geregeld leuke feestjes, zoals de kersttruienborrel en het jaarlijkse gala (SKAla).

De jaarlijkse contributie voor de cursus van CREA is 158 euro voor voltijdstudenten, 237 euro voor werknemers en afgestudeerden van de UvA of HvA, en 316 euro voor alle anderen. Houd er rekening mee dat we als het niet anders kan een extra bijdrage kunnen vragen voor bijvoorbeeld koorweekenden, partituren en tournee.

De open repetities zijn voor iedereen toegankelijk, maar we stellen het op prijs als je je aanmeldt door een mail te sturen naar secretaris@studentenkooramsterdam.nl.

Bekijk ook onze Studenten Koor Amsterdam-pagina op studentwegwijzer voor informatie over onze vereniging.